I have 3DO M2 SDK and M2 BIOS

4DO & Freedo, we have tried playing some 200 games on them - if you have a question we might be able to help!

Moderators: Devin, Bas, 3DOKid

Post Reply
AlexSan der Move

I have 3DO M2 SDK and M2 BIOS

Post by AlexSan der Move » Sat Mar 06, 2010 3:31 am

I have 3DO M2 SDK and M2 BIOS
I'm RUSSIAN MAN, and i take this for ALL OF YOU and FREE!
Link: http://depositfiles.com/files/lmfr0ton9
У меня есть 3DO M2 SDK и M2 BIOS
Я Русский человек, и я отдаю это ВСЕМ и БЕСПЛАТНО!
Ссылка: http://depositfiles.com/files/lmfr0ton9

Hey, Americans! What all of you greedy!
I ask from you to give to me to download only 3 games on 3DO! At us in Ukraine it is very difficult to collectors! And to you even to answer difficultly!...

oldskool
3DO ZERO USER
Posts: 228
Joined: Tue Feb 09, 2010 6:45 pm
Location: Las Vegas

Post by oldskool » Sun Mar 07, 2010 11:00 pm

We are not greedy, why would you think that? What are you looking for? Maybe one of us has an extra copy to sell to ya or give to ya.

Also, that Developers Kit, there is no way to test anything created on it without an M2 correct?
Image

User avatar
3DOKid
3DO ZONE ADMIN
Posts: 4682
Joined: Sat Jan 13, 2007 4:21 pm
Location: Cambridgeshire, UK
Contact:

Post by 3DOKid » Mon Mar 08, 2010 12:11 am

Is the Ukraine part of Russia? Or are you a Russian living in the Ukraine? I'm confused.

AlexSan der Move

Post by AlexSan der Move » Mon Mar 08, 2010 2:20 am

I'm wath bon in Ukraine and i living in there. :)

User avatar
totaku
3DO ZERO USER
Posts: 18
Joined: Tue Nov 10, 2009 5:46 pm

Post by totaku » Sat Nov 27, 2010 2:14 pm

Dammit, this clown got his hands on international forum too :lol:
We've banned him a while ago)
3DO community Russia.

3DO Planet!

User avatar
3DO Experience
3DO ZONE ADMIN
Posts: 3686
Joined: Sun Jun 24, 2007 8:47 am
Location: U.S.A.

Post by 3DO Experience » Sat Nov 27, 2010 3:59 pm

Yeah his English has "improved" but it was never really bad in the first place.
"Wait. You don't have a bag of charcoal in your gaming room???"

pav82
3DO ZERO USER
Posts: 12
Joined: Mon Mar 26, 2007 2:08 pm
Location: Russia Federation
Contact:

Re: I have 3DO M2 SDK and M2 BIOS

Post by pav82 » Fri Apr 08, 2011 2:17 pm

I suppose, he isn't from Russia or Ukraine. Russian and Ukrainian usualy don't speak like this
AlexSan der Move wrote:У меня есть 3DO M2 SDK и M2 BIOS
Я Русский человек, и я отдаю это ВСЕМ и БЕСПЛАТНО!

and don't do the mistakes like this
AlexSan der Move wrote:I'm wath bon in Ukraine and i living in there.

For example:
I wos born
I wish greatly Panasonic would make 3do Next Generation Console some day.

User avatar
3DO Experience
3DO ZONE ADMIN
Posts: 3686
Joined: Sun Jun 24, 2007 8:47 am
Location: U.S.A.

Post by 3DO Experience » Fri Apr 08, 2011 5:32 pm

He has popped up a few times with different names always PMing me trying to buy and sell ROMs. So I keep banning him. He hasn't gotten back in for a while.
"Wait. You don't have a bag of charcoal in your gaming room???"

Post Reply