3DO ZONE Forums

The Only R.E.A.L. 3DO Experience.
It is currently Thu Jul 20, 2017 7:48 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: 4DO Stuck Keys
PostPosted: Mon Oct 28, 2013 11:01 pm 
Offline
3DO ZONE ADMIN
User avatar

Joined: Sat Jan 13, 2007 4:21 pm
Posts: 4682
Location: Cambridgeshire, UK
4DO - 1.3.2.3

I've been getting an issue where by a key sort of gets stuck. It's not one of the mapped keys, but 4DO hangs and the only thing i can do is reboot the device.

What am i doing wrong?

Any help appreciated.

_________________
Forum: http://cdinteractive.co.uk/3do/forum/
Tumblr: http://3dokid.tumblr.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 4DO Stuck Keys
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 1:41 am 
Offline
Master Poster & Pricing Expert
User avatar

Joined: Sun Dec 20, 2009 11:30 am
Posts: 1819
Location: Fairfax, VA
3DOKid wrote:
What am i doing wrong?


Kick it. That fixes everything.

_________________
http://www.youtube.com/austinmackert | http://www.twitch.tv/amackert


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 4DO Stuck Keys
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 5:27 pm 
Offline
3DO ZONE ADMIN
User avatar

Joined: Sat Jan 13, 2007 4:21 pm
Posts: 4682
Location: Cambridgeshire, UK
tried that.

_________________
Forum: http://cdinteractive.co.uk/3do/forum/
Tumblr: http://3dokid.tumblr.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 4DO Stuck Keys
PostPosted: Tue Oct 29, 2013 11:46 pm 
Offline
3DO ZONE MOD
User avatar

Joined: Thu Jan 25, 2007 7:19 pm
Posts: 4033
Location: States
Image

_________________
Most wanted - Eye of Typhoon, 3DO Magazines issues #14 & #15, Pro Stadium, Defcon 5


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 4DO Stuck Keys
PostPosted: Wed Oct 30, 2013 8:26 am 
Offline
3DO ZONE ADMIN
User avatar

Joined: Sat Jan 13, 2007 4:21 pm
Posts: 4682
Location: Cambridgeshire, UK
Tried that.

_________________
Forum: http://cdinteractive.co.uk/3do/forum/
Tumblr: http://3dokid.tumblr.com/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 4DO Stuck Keys
PostPosted: Thu Oct 31, 2013 6:29 pm 
Offline
3DO ZERO USER
User avatar

Joined: Sat Feb 03, 2007 8:16 pm
Posts: 1329
Location: Kenosha, WI, USA
I haven't heard anything of this before. Is there any other info you can give or how it can be replicated 100% of the time? I don't think there has been any major changes to input in quite some time, just the setup screens for it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group